KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Cumhuriyet Ortaokulu

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şehitler anısına Ağaç Dikim Törenine okulumuz Müdür Yardımcısı Sedat GÜZEL, öğretmenlerimizden Behzat AKDERE, Mehmet BAŞAK ve Hakan VANLI, 7A-7D-8H sınıflarından oluşan 60 öğrenci ile katılım sağlamışlardır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Erasmus projesi kapsamında okulumuz Müdür Yardımcısı Sedat GÜZEL ve Okulumuz öğretmenlerinden Mustafa KARCI Bulgaristan'ın Velingrad şehrinde Draginova Ortaokula işbaşı gözlem faaliyetinde bulunmuştur.

Draginova Ortaokulu müdürü Dunya Milenova Bosnakova'ya Müdür Yardımcıları ve kıymetli öğretmenlerine misafirperverliklerinde dolayı teşekkür ederiz .

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi programı okulumuzun konferans salonunda yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Programı okulumuzun konferans salonunda düzenlendi.

Çanakkale Zaferş ile ilgili kompozisyon yarışmasına katılan öğrencilerimiz.

Okulumuzda 1. Döneö Sonunda yapılan etkinliklerden görüntüler.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri konusunda öğrencilerimizin hazırlmaış olduğu proje çalışması.